HWC Skireis 2018

Beste leerlingen en ouders van de derde klassen,

Na het daverende succes van de skireis van afgelopen jaren, zijn we heel erg blij dat we dit jaar weer een wintersportreis mogen organiseren. Ben je op dit moment derdeklasser en lijkt het je leuk om met jaargenoten een week lang van de pistes te suizen, lees dan onderstaande informatie goed door en schrijf je in.

Waar gaan we naartoe: 
Het prachtige gebied Jochtal in Zuid-Tirol, Noord-Italië (op de grens met Oostenrijk).

Wanneer gaan we dit doen:
In de voorjaarsvakantie van 2018. We vertrekken vrijdagavond 23 februari en komen op vrijdag 2 maart in de loop van de ochtend terug.

Wat kun je verwachten:
Een sportieve, leerzame en gezellige week waarin je (beter) leert snowboarden of skiën van gecertificeerde instructeurs. Het maakt niet uit of je al ervaring hebt of niet. Verder verblijven we met de hele groep in een gezellig huis, waar we ook ’s avonds een leuk en uitdagend  programma hebben. Denk bijvoorbeeld aan een avond schaatsen, spelletjesavond en natuurlijk een thema/ feestavond. De reis wordt begeleid door zeven docenten van het HWC en daarnaast nemen we ook een Nederlandse arts mee.

Welke kosten:
De precieze kosten zijn nog niet bekend, maar het bedrag komt uit tussen de €700 en €800,- De skireis is volledig inclusief. Dit betekent dat de reis, het verblijf op basis van volpension,  zes dagen ski- of snowboardles, materiaalhuur en avondactiviteiten, allemaal in de prijs zijn inbegrepen.

Voor wie is deze reis bedoeld en hoe meld ik me aan:
De reis is uitsluitend bedoeld voor leerlingen uit de derde klas. De groepsgrootte is minimaal 65 en maximaal 72 leerlingen. Als het je leuk lijkt om mee te gaan dan moet je het volgende doen:

Vanaf dinsdag 7 november liggen de inschrijfformulieren bij de administratie. Deze haal je op en lees je met je ouders goed door. Vervolgens neem je het  ingevulde en door je ouders ondertekende  formulier mee naar school. Je levert het in op de administratie. Op dat moment is je aanmelding definitief en ontvangen je ouders via WIS de factuur.

Belangrijk:
De kans bestaat dat zich meer leerlingen aanmelden dan er mee kunnen. De uiteindelijke inschrijving verloopt daarom op basis van loting.
Het HWC is verantwoordelijk voor een goed verloop van de reis; de groep wordt samengesteld in samenspraak met de teamleider en mentor.

Met vriendelijke groet,

Nico Waterman & Wouter Sluis
Organisatoren skireis 2018