Het nieuwsbrieven archief.

Nieuwsbrief #6 | 18 februari 2021
Nieuwsbrief #7 | 18 maart 2021

Aanmeldweek 1 - 5 maart

De aanmelding voor het HWC vindt, zoals elk jaar, gewoon op school plaats. Omdat het op school is, kunnen we persoonlijk controleren of alles in orde is en of alle papieren voorzien zijn van een handtekening. 

We zullen er uiteraard voor zorgen dat alles Coronaproof verloopt. Zo ontvangen we iedereen in onze aula (het is helaas vanwege Corona niet mogelijk om verder het nieuwe gebouw in te lopen); er zal een vaste looproute zijn, aparte in- en uitgang, voldoende (sta)tafels om – indien nodig – nog dingen in de formulieren aan te passen en voldoende mogelijkheden om afstand te houden. We vragen iedereen bij binnenkomst handen te ontsmetten en een mondkapje te dragen. 

De speciale aanmeldmiddag (woensdagmiddag) gaat dit jaar niet door. We zijn wel elke dag open tussen 8.00 en 16.30 uur. Kinderen mogen mee als ze dat leuk vinden, maar gelieve niet meer dan één volwassene. Het is altijd mogelijk om ter plekke nog een vraag te stellen. Houdt er echter wel rekening mee dat we elk bezoek zo kort mogelijk willen houden. U kunt uw vragen ook eventueel van tevoren naar ons mailen of even bellen.  

Het aanmeldformulier vindt u HIER.

          
Media
  • open-4033043_640